Loading...
För förvaltningsbolag

Full kontroll på externa förvaltningsuppdrag

Pigello erbjuder en kraftfull molnbaserad plattform för att underlätta administrationen för externa fastighetsförvaltare.

  • Ekonomisk förvaltning
  • Teknisk förvaltning
  • Brf förvaltning
Boka demo

Våra tjänster för förvaltningsbolag

Med en lätthanterlig förvaltningsportal kan du som extern förvaltare enkelt få en överblick över samtliga förvaltningsuppdrag och på så sätt vara inloggad som förvaltare under respektive uppdragsgivare.

vpn_key
Förvaltningsportal

Förvaltningsportalen är ett system för att hålla koll på administrationen mot uppdragsgivare. Få en samlad vy över era förvaltningsuppdrag. Sköt avtal, fakturering och hantering av förvaltningsuppdrag. Portalen är direktintegrerad mot fastighetssystemets moduler.

Läs mer arrow_forward
other_houses
BRF

Hantera förvaltningen av bostadsrättsföreningar, medlemmar, andelstal och avgifter. Registrera överlåtelser och låt styrelsen ta del av relevanta rapporter och uppgifter via portalen. Medlemmar kan även logga in via Mina sidor.

Läs mer arrow_forward
description
Bas

I avtals- och objektsdatabasen kan du samla alla avtal, dokument och objekt i ett smidigt, säkert och 100 procent molnbaserat system. Signera nya avtal eller säg upp befintliga vart du än befinner dig.

Läs mer arrow_forward
account_balance
Hyra

Upptäck alla fördelar med ett system som automatiserar både hyresavisering, kravhantering och bokföringsexport. Slipp onödig handpåläggning och automatisera debiteringen av el, värme och vattenkonsumtion genom systemets sömlösa IMD-hantering.

Läs mer arrow_forward
handyman
Teknisk förvaltning

Få full koll på den tekniska förvaltningen i ett system. Sköt allt från garantiärenden och inrapportering av myndighetskrav till besiktningar, avhjälpande av felanmälningar eller ronderingar. Låt fastighetsskötare avhjälpa ärenden i en enkel mobilapp.

Läs mer arrow_forward
travel_explore
Marknad och uthyrning

Effektivisera uthyrningsprocessen för både bostäder, lokaler och parkeringsplatser. Med hjälp av integrationer mot marknadens främsta aktörer, sparar ni tid samtidigt som vakanserna sjunker.

Läs mer arrow_forward
person
Mina sidor

Spara tid och öka kundvärdet genom att låta hyresgäster och medlemmar få tillgång till Mina sidor. Hyresgäster och medlemmar kan hantera sina avtal, betala hyran/avgiften och göra serviceanmälan direkt i mobilen.

Läs mer arrow_forward
insights
Insights

Få en djup inblick i organisationens olika delar genom snygga och insiktsfulla grafer. Skapa egna scenarion och analysera olika utfall över tid.

Läs mer arrow_forward
api
Öppet API

Pigello är ett öppet fastighetssystem som tillhandahåller ett eget öppet API. På så sätt kan ni som kund bestämma vilka system som ska integreras ihop med fastighetssystemet.

Läs mer arrow_forward

Med Pigello kan vi leverera datadriven förvaltning till fastighetsägarna så att man kan följa fastighetens driftnetto i detalj och ha full rådighet utan att för den skull förvalta i egenregi. Detta möjliggör en ny framtid för alla med långsiktigt fastighetsföretagande.
– Eva, Hemmavid

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.