Loading...
För fastighetsbolag

Öppet och webbaserat fastighetssystem

Pigello erbjuder ett webbaserat heltäckande fastighetssystem mot både privata bostadsbolag, kommersiella fastighetsbolag och allmännyttan.

  • Ekonomisk förvaltning
  • Teknisk förvaltning
  • Uthyrning & uppföljning
Boka demo

Våra tjänster för fastighetsbolag

Med ett lätthanterligt system erbjuder vi fastighetsbolag olika moduler för att effektivisera fastighetsförvaltningen. Vi erbjuder även ett öppet API med oändliga integrationsmöjligheter.

description
Bas

I avtals- och objektsdatabasen kan du samla alla avtal, dokument och objekt i ett smidigt, säkert och 100 procent molnbaserat system. Signera nya avtal eller säg upp befintliga vart du än befinner dig.

Läs mer arrow_forward
account_balance
Hyra

Upptäck alla fördelar med ett system som automatiserar både hyresavisering, kravhantering och bokföringsexport. Slipp onödig handpåläggning och automatisera debiteringen av el, värme och vattenkonsumtion genom systemets sömlösa IMD-hantering.

Läs mer arrow_forward
handyman
Teknisk förvaltning

Få full koll på den tekniska förvaltningen i ett system. Sköt allt från garantiärenden och inrapportering av myndighetskrav till besiktningar, avhjälpande av felanmälningar eller ronderingar. Låt fastighetsskötare avhjälpa ärenden i en enkel mobilapp.

Läs mer arrow_forward
travel_explore
Marknad och uthyrning

Effektivisera uthyrningsprocessen för både bostäder, lokaler och parkeringsplatser. Med hjälp av integrationer mot marknadens främsta aktörer, sparar ni tid samtidigt som vakanserna sjunker.

Läs mer arrow_forward
person
Mina sidor

Spara tid och öka kundvärdet genom att låta hyresgäster och medlemmar få tillgång till Mina sidor. Hyresgäster och medlemmar kan hantera sina avtal, betala hyran/avgiften och göra serviceanmälan direkt i mobilen.

Läs mer arrow_forward
insights
Insights

Få en djup inblick i organisationens olika delar genom snygga och insiktsfulla grafer. Skapa egna scenarion och analysera olika utfall över tid.

Läs mer arrow_forward
api
Öppet API

Pigello är ett öppet fastighetssystem som tillhandahåller ett eget öppet API. På så sätt kan ni som kund bestämma vilka system som ska integreras ihop med fastighetssystemet.

Läs mer arrow_forward

Pigello sticker ut funktionellt gentemot övriga systemleverantörer. De tillhandahåller en bred funktionalitet i kombination med att det är ett öppet system som tillåter integration mot tredjepartsleverantörer. Pigello är även kundfokuserat och snabba i sin egen utveckling.
– Peter, Sveaviken Bostad

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.