Loading...

Bas

I avtals- och objektsdatabasen kan du samla alla avtal, dokument och objekt i ett smidigt, säkert och 100 procent molnbaserat system. Centrera objektsdatabasen och få en bra överblick över all data.

Bas hanterar

storage
Objekts­databas

Hantera och samla samtliga bolag, fastigheter, byggnader och hyresobjekt i en säker, kraftfull och central objektsdatabas.

description
Avtals­hantering

Samla alla avtal och dokument i ett smidigt, säkert och 100 procent molnbaserat dokumentarkiv. Signera nya avtal eller säg upp befintliga vart du än befinner dig.

trending_up
Hyres­justering

Effektivisera hyresjusteringsprocessen genom att ange en hyreshöjning i procent eller SEK för en enskild bostadslägenhet, eller för en större del av beståndet.

360
Customer 360

Öka kundnöjdheten bland hyresgäster och förenkla hanteringen för kundtjänstpersonalen genom att få en oslagbar överblick över all information som berör hyresgästen.

local_parking
Parkering

Sköt all hantering av fordonsplatser, parkeringsavtal och uthyrning i ett lätthanterligt system. Spara tid genom att effektivisera uthyrningen av parkeringsplatser från ett system.

task
E-signering

Skapa och signera avtal helt digitalt. Få en tydlig översikt över vilka som öppnat dokumentet, signerat eller avböjt inbjudan. Skicka enkelt ut påminnelser till signerande parter.

upload_file
Fastighetsägarna Dokument

Pigello är integrerat mot Fastighetsägarna Dokument för att låta er som fastighetsägare och förvaltare nyttja standardmallar som både passar stora och små bolag.

holiday_village
Block­uthyrning

Skapa blockhyresavtal och administrera grupperingen av enskilda hyresobjekt i så kallade blockhyresobjekt. Få en tydlig översikt över vilka hyresobjekt som blockhyresgästen hyr.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.